Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Mega Καλημέρα: «Δεν την κλαίω την Ελεονώρα Μελέτη! Τι ανάγκη έχει;»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου, σχολίασε το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και το απόσπασμα προβλήθηκε λίγο αργότερα στην Super Κατερίνα μέσα από το κανάλι του ALPHA.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, λοιπόν, επισήμανε πως δεν στενοχωριέται για την Ελεονώρα Μελέτη, διότι θεωρεί πως έχει ένα συμβόλαιο και πολλές επιλογές ώστε να αποφασίσει τι θα κάνει παραμένοντας ασφαλής, αφήνοντας παράλληλα τις αιχμές του για άλλο κανάλι.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

«Δεν θα αναφερθώ στην Ελεονώρα και στην Σταματίνα και στο επίπεδο των παρουσιαστών. Δεν τους κλαίω. Δεν την κλαίω την Ελεονώρα Μελέτη. Εγώ αυτό που θέλω να ξέρω και θα ήθελα να το μάθω, γιατί αυτό με ενδιαφέρει βαθιά, είναι οι άνθρωποι που μένουν χωρίς δουλειά πριν τη λήξη της σεζόν. Υπάρχουν έξοδα και ξαφνικά βρίσκεται με δύο μήνες μείον. Όλοι έχουν κάνει ένα πρόγραμμα και ένα κουμάντο. Οι παρουσιαστές έχουν το συμβόλαιό τους και πληρώνονται μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Οι εργαζόμενοι με ενδιαφέρουν εμένα.

Η Ελεονώρα τι ανάγκη έχει; Έχει το συμβόλαιό της, τις επιλογές της. Η Ελεονώρα είναι σταθερή αξία. Η Άννα Ζηρδέλη μου λέει ότι θα απορροφηθούν. Όχι επειδή είναι το κανάλι μας, αλλά το MEGA μέχρι τώρα έχει δείξει ότι σέβεται τους εργαζόμενους του και έχει στο μυαλό του την ιστορία του καθενός από εμάς, είτε είναι παρουσιαστής, πανελίστας ή συντάκτης. Όπως επίσης το MEGA δεν έχει ιστορία στα “κοψίματα”, ο ANT1 έχει αυτή την παράδοση. Να λέμε αλήθειες…».

Δείτε το video


Related posts

Δεν άντεξε και το αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό, του πάει ο έρωτας»

Ανείπωτη τραγωδία: 55χρονος πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στην Ηλεία και πέθανε

Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Καστάνη: «Στενοχωριέμαι που είμαι γυναίκα, θα έλεγα να φύγουν από τους άντρες τους»