Χαμός στο Nomads: Βαριές κουβέντες από τους κόκκινους για τον Πίντζη μετά από αυτό που έμαθαν. Αυτός είναι ο Κρυφός Ρόλος της παραγωγής.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας μεταξύ των ομάδων της Φωτιάς και των Ωκεανών. Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Πέμπτης.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι αντρική και γυναικεία υπόθεση. Θα αγωνιστούν οι άντρες μεταξύ τους και αντίστοιχα οι γυναίκες μεταξύ τους.

Οι παίκτες θα πρέπει να τρέξουν και να κατέβουν από τις τσουλήθρες. Στη συνέχεια θα σπρώξουν την ξύλινη μπάλα με τα χέρια τους για να περάσουν ανάμεσα από τα εμπόδια και να μεταφέρουν την μπάλα στο τέρμα.
Ο παίκτης που θα βάλει πρώτος γκολ στο δικό του τέρμα, θα κερδίζει έναν πόντο. Για να κερδίσει μία ομάδα την ασυλία θα πρέπει να κερδίσει 3 σετ των 8 πόντων.

Αυτό όμως που άλλαξε την ηρεμια του παιχνιδιού είναι τα λόγια του Πρίντζη για την παλιά του ομάδα που τον έστειλε στην μπλε, κάτι που τον εξόργισε. Όλα ξεκίνησαν από την ατάκα του Μάνου Πίντζη… « Θα τους ροκανίσω».
Οι κουβέντες αυτές δεν άρεσαν ούτε στην ομάδα των μπλέ καθώς η επίθεση του δεν είναι κάτι που το βρίσκουν σωστό στα πλαίσια του παιχνιδιού. Έλα όμως που η παραγωγή το πήρε χαμπάρι και το σφύριξαν στους κόκκινους που έγιναν έξαλλοι μαζί του. Ειδικά ένας από τους παίκτες της ομάδας της φωτιάς τα πήρε τόσο πολύ μαζί του που τον στόλισε με πολλές κουβέντες ( που δεν λέγονται ούτε γράφονται μα@@@@ κλπ) και πως πολύ θα ήθελε να τον έχει στην ασυλία για δει ποιος θα ροκανίσει ποιον. Απ ότι καταλαβαίνουμε έχει αρχίσει μια κόντρα που δεν θα τελειώσει εύκολα και σίγουρα η παραγωγή τρίβει τα χέρια της…

Related posts

«Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και…»: Η αιχμηρή απάντηση της Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις Ψινάκη

Ο προβληματισμός της Ιωάννας Τούνη: «Τσάμπα τα φίλτρα! Δεν ξέρω τι σκ@τα γίνεται! Όταν με βλέπετε από κοντά λέτε…»

Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Ηλία Ψινάκη: «Έχω παγώσει, άναδρο αυτό που έκανε»