Χαμός με τον ανανεωμένο Βασάλο μετά το Survivor: “Ροζ λαμέ πίστας, βγαλμένο φρύδι, έριξε την τούφα μπροστά”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε, τη Δευτέρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Το ροζ λαμέ πουκάμισο που φορούσε, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητο. Η παρέα του Happy Day δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Η αντίδραση της Τσιμτσιλή

«Ήταν θεματική η εμφάνιση και φόρεσε αυτό το ροζ λαμέ;», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Μόνο το λαμέ; Το φρύδι πήγε και το έβγαλε, έβαλε την τούφα από το μαλλί εδώ, με την κοτσίδα πίσω. Δηλαδή πραγματικά, αυτό το ωραίο αγόρι…», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η τηλεόραση είναι εικόνα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση αυτό το ροζ λαμέ πίστας… Δεν μου αρέσει αυτή η εμφάνιση σε εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Το ροζ λαμέ πίστας μπορώ να το ανεχτώ αν το έχω mute. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι του γούστου μου», σημείωσε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε το video

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»