Μπλόκο του Σκάϊ στον Ντάνο. Αυτή Είναι η Ανατρεπτική Εξέλιξη στη Νέα του Εκπομπή!

Η είδηση που έκανε από το βράδυ της Παρασκευής τον γύρο του διαδικτύου είναι κατά 50% σωστή αλλά υπάρχει εξελίξη. Ναι ο Ντάνος δέχθηκε πρόταση να παρουσιάσει τον «Εργένη» που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί σε ποιο κανάλι θα βγει (ΑΝΤ1 ή Makedonia), πράγματι έκανε ραντεβού και ήταν θετικός ωστόσο όλοι υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Σκάϊ.

Και σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ δεν έχει δώσει το πράσινο φως στον Αγγελόπουλο για την μεταγγραφή του σε αντίπαλο κανάλι. Αυτό βέβαια δεν αποκλείται να συμβεί τους επόμενους μήνες. Τι ακριβώς έχει συμβεί; Ο «Ντάνος» δεσμεύεται για λίγο ακόμη καιρό με τον Σκάϊ. Εφ’ όσον δεν αξιοποιηθεί από το κανάλι μετά θα είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει. Όμως στον ΑΝΤ1 θέλουν να βγάλουν άμεσα το ριάλιτι.

Οπότε δεν θα πρέπει να υπολογίζουν στον νικητή του «Survivor» τουλάχιστον άμεσα. Στο Φάληρο παραμονές του «Survivor 2» δεν σκοπεύουν να αφήσουν κανένα κανάλι να τους δημιουργήσει έντονο ανταγωνισμό στον βαθμό που μπορούν βέβαια. Και στο κεφάλαιο «Αγγελόπουλος» ακόμη μπορούν.

nassosblog.gr

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της