Μπήκε με μπυροκοιλιά, θα βγει κορμάρα: Το πριν και το μετά του παίκτη του Survivor που το… τερμάτισε (Pics)

Έξι μήνες συμπληρώνονται σε μερικές ημέρες από τη στιγμή που οι αρχικοί παίκτες του «Survivor» έφτασαν στον Άγιο Δομήνικο.

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι… κάτι πήγε λάθος σε αυτόν τον κύκλο. Κάτι πήγε εντελώς στραβά όσον αφορά στα κιλά και τα σώματα των παικτών μετά τους πρώτους μήνες παραμονής.
Θυμάσαι την αποστεωμένη εικόνα του Γιάννη Σπαλιάρα και του Γιώργου Χρανιώτη έναν χρόνο πριν; Ή τον Μπο που μπήκε ένας και βγήκε μισός; Για να μην σχολιάσουμε πως μέχρι και η μπαμπάτσικη Λάουρα βγήκε αδυνατισμένη.

Υπήρχε, βλέπεις, μία συνοχή! Φέτος, καμία. Εκεί που ορισμένοι δεν έχουν χάσει γραμμάριο (βλ. Μελίνα), άλλοι έχουν «εξαφανιστεί» (βλ. Βιργινία), με τον Αγόρου να έχει μπει Ράμπο και να βγαίνει με κοιλιά.
Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, ήταν άλλο. Μιλάμε για τον μοναδικό παίκτη που μπήκε μεν σε νορμάλ κιλά με τη μπυροκοιλιά να μη λείπει (και κάτασπρος!) και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να φτιάξει κορμί γυμναστηρίου χωρίς να φαίνεται εξαντλημένος. Ναι, αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο κορμί με διαφορά.

Θυμάσαι τον Χάρη Γιακουμάτο στα πρώτα επεισόδια; Ήταν κάπως έτσι:

Το μετά δεν χρειάζεται να συζητηθεί καν.

Κάτι τέτοια βλέπει ο Αγόρου και του ’ρχεται να κλάψει…

Πηγή: menshouse.gr

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”