«Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω»: Με το μέρος του Καρβέλα και η Άννα Βίσση μετά την Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Voice», για τη Eurovision και για τον Νίκο Καρβέλα.

Στην Άννα Βίσση αρέσουν τα τραγούδια Ελλάδας και Κύπρου για τη Eurovision

Για τη Eurovision, η τραγουδίστρια επεσήμανε «μ’ αρέσουν και τα 2 τραγούδια πάρα πολύ. Και η Μαρίνα μ’ αρέσει και η Σίλια μ’ αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής, του πώς θα ξεχωρίσουν».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, η Άννα Βίσση επεσήμανε «τι να τον δω; Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι και πάρα πολύ σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε».

Όσον αφορά το αν είχε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Voice», η τραγουδίστρια σημείωσε «όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελειώσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται