«Αυτό λάτρεψα στον Αλέξανδρο»: Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαριάννα Τουμασάτου για τον σύζυγο της μετά από 14 χρόνια γάμου

Στον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου αλλά και στην συμβουλή που της έδωσε σε περίοδο μεγάλης πίεσης, αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαρία Μπακοδήμου, στην εκπομπή Γειά σου, όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 20/1.

Τα τρυφερά λόγια της Μαριάννας Τουμασάτου για τον σύζυγό της

«Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει αν βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου» ανέφερε η ηθοποιός.

«Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη. Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου, όχι την οικονομική, τη βολή, την εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως.

Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου. Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά νομίζεις ότι μόλις του έκαναν την πρόταση, ενώ την έκαναν σε εμένα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε εδώ το βίντεο:


Related posts

«Οι σωστές κούπες όταν οδηγείς»: Τρεις νέοι πίνουν κούπες με νερό σε κρητικό γλέντι στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα ζωής

Άντζελα Γκερέκου: «Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του»

Ανανεωμένη και σκέτη κούκλα: Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε τη αλλαγή και θύμισε ξανά τη “Σιλβή” από τα “Μεσάνυχτα”