«Αυτό ήθελε εκείνη»: Ραγίζει καρδιές η τελευταία επιθυμία της Κάτια Νικολαΐδου για την κηδεία της – Το αποκάλυψε ο αδερφός της

Στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Κάτια Νικολαΐδου, συγγενείς, φίλοι και ηθοποιοί που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα της μέσα από τις συνεργασίες τους.

Η τελευταία της επιθυμία

Η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου – που έφυγε σε ηλικία 58 ετών ηττημένη από τον καρκίνο – θα γίνει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Με ανάρτηση στα social media, ο αδελφός της, ζητά αντί για στεφάνια να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου –

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», αναφέρει ο Τάκης Νικολαΐδης.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»