«Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος μου»: Σπάνια εξομολόγηση του Πάνου Καλίδη & οι δυσκολίες με τα παιδιά του

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και συγκεκριμένα στην στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στη Δράμα, στη γνωριμία και τη σχέση του με την Λεάννα Μάρκογλου, καθώς και στα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας, στη Νέα Σεβάστεια, που είχε τότε 800 κατοίκους. Έζησα εκεί μέχρι να πάω φαντάρος. Ως παιδί ήμουν αλήτης, στα 16 μου ήταν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έθεταν οι γονείς μου και έπαιζα στις αλάνες με τα φιλαράκια μου, πηγαίναμε στα διπλανά χωριά με τα ποδήλατα. Δεν ήμουν καλό παιδί», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν καλός μαθητής. Γυρνούσα σπίτι και πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα. Μπορεί και να είχα ένα είδος δυσλεξίας στο να αποστηθίσω πράγματα. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη Γυμνάσιου, έχασα πάρα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο, στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον».

Ο Πάνος Καλίδης για τον έρωτα με τη σύζυγό του

«Ο έρωτας για μένα είναι ο θαυμασμός στο ωραίο. Δεν κοιτούσα μόνο τη βιτρίνα αλλά και τον εσωτερικό κόσμο. Δεν θα έλεγα ότι έζησα ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα της πρώτης ματιάς, πάντα κοιτούσα το “βάθος” του συνάνθρωπου μου. Με την Λεάννα πριν προχωρήσουμε να κάνουμε οικογένεια, ήμασταν συνεργάτες για καιρό. Ένα βράδυ ήρθε στο καμαρίνι η Λεάννα να πάρει αυτόγραφο ως πελάτισσα», δήλωσε στη συνέχεια ο Πάνος Καλίδης για τη σύντροφό του.

Όπως διευκρίνισε, η σχέση τους αρχικά ήταν καθαρά επαγγελματική: «Σε μια κουβέντα μου είπε ότι σπουδάζει αισθητικός κι επειδή εκείνη την περίοδο χρειαζόμουν μακιγιέρ, την πήρα στη δουλειά μαζί. Στην αρχή η σχέση μου με τη Λεάννα ήταν καθαρά επαγγελματική, μετά από 1,5-2 χρόνια προέκυψε».

«Δεν πιστεύω ότι είμαι καλός πατέρας»

Κλείνοντας ο Πάνος Καλίδης μίλησε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει: «Σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά έχω ψηλά standards, γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει. Η Δημητρούλα μου, η μεσαία μου κόρη, τραγουδάει καλά. Επειδή έχει καλές αρχές, δεν θα είχα πρόβλημα να κάνει κάτι άλλα είμαι υποχρεωμένος να της πω τις δυσκολίες που έχει η δουλειά».

Related posts

«Ράγισε καρδιές» η Γιάννα Τερζή: «Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο…»

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου: «Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας επιδεινώθηκε…»

Ξεσπά η Μαρία Καρυστιανού για το Μάτι: «Μαύρη η μέρα για τη δικαιοσύνη – Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας»