«Αυτή τη στιγμή κάνω το ταξίδι του μέλιτος, απλά είμαι μόνος μου»: Οι πρώτες δηλώσεις του Μουζουράκη μετά τον γάμο του

Λίγες εβδομάδες αφού παντρεύτηκε ο Πάνος Μουζουράκης την αγαπημένη του, Μαριλού Κοζάρη, έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όσα αποκάλυψε

Ο τραγουδιστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη σχολίασε πως: “Αυτή τη στιγμή κάνω το ταξίδι του μέλιτος, απλά είμαι μόνος μου. Έχουν αλλάξει τα πράγματα πλέον, φοράω βέρα, θα κάτσω να σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μου, αλλά αν κάτσω να στα εξηγήσω τώρα θα χάσω την πτήση. Όλα είναι υπέροχα”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Όταν στο ζευγάρι υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά”.

Κλείνοντας, ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε για το πολυσυζητημένο βίντεο που δημοσίευσε πριν τον γάμο του και ζήτησε στους δημοσιογράφους να μείνουν μακριά από το μυστήριο.

“Εγώ το ποίημα ήθελα να βγάλω, εσείς το διαφημίσατε απλά. Είμαι σε μια πολύ καλή περίοδο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι”, ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το video


Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη