Βγήκαν Mαχαίρια: Αποκάλυψη! Αυτός Είναι ο Απίστευτος «σκοτωμός» Σπυροπούλου – Δαλάκα στο Survivor που δεν Έδειξαν ποτέ οι Κάμερες (Vid)

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει φύγει εδώ και καιρό από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο βγαίνουν σιγά- σιγά στην επιφάνεια διάφορα «κρυμμένα» περιστατικά κατά τη διαμονή της στον Άγιο Δομήνικο.

Το τελευταίο «χτύπημα» (το οποίο, απ’ ό,τι φαίνεται, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και κυριολεκτικό…) για τις περιπέτειες της όμορφης παρουσιάστριας στο Survivor ήρθε από την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή «Ooh La La!» αποκάλυψε πως η Σπυροπούλου είχε έναν άγριο καβγά με την Κατερίνα Δαλάκα, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε… σκοτωμό!

Αναλυτικά τα όσα είπε η αθλήτρια του στίβου για το συγκεκριμένο περιστατικό:

«Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λέω ψέματα, ισχύει ότι είχαν μια έντονη διαφωνία. Βρίστηκαν μεταξύ τους, κάτι λίγα πραγματάκια. Φωνάζανε όμως… Δεν το είδατε στην τηλεόραση; Νόμιζα ότι το έδειξε. Ήταν πολύ έντονο. Εμείς παρακολουθούσαμε, είχαμε σοκαριστεί γιατί είχε κάμερες και κόσμο, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε θέση».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Πηγή: dailymedia

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»