Αθηνά Λινού: Aποθέωσε τον Κασσελάκη για το ήθος και τις «φρέσκες ιδέες» του

Στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη προσέρχονται βουλευτές και στενοί του συνεργάτες εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της κάλπης των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα ανέφερε

Νωρίτερα, έφτασε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγήτρια Ιατρικής Αθήνα Λινού η οποία μίλησε για την προσωπικότητα του υποψήφιου προέδρου του κόμματος το ήθος και τις φρέσκες – όπως είπε – ιδέες του, αναδεικνύοντας την ανάγκη διατήρησης της συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη έχουν φτάσει οι Ευάγγελος Αντώναρος, Αγης Τάτσης, Πέτρος Παππάς, Δώρα Αυγέρη, Ελένη Αυλωνίτου, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, με υποψηφίους τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου ήταν απρόσμενα μεγάλη, καθώς ψήφισαν συνολικά 133.261. Μάλιστα τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα δίνουν πρωτιά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”