Άστραψε και βρόντηξε: Οι πρώτες φωτό της Μαριαλένας και του πρώην της όταν δεν έγραφαν οι κάμερες (Pics)

Ένας κακός χαμός μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor όταν έφτασαν με τη βάρκα του στην παραλία της Μπλε ομάδας οι νέοι παίκτες που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες επιβίωσης των μπλε.

Δύο από τους τρεις νέους παίκτες ήταν γνωστοί και μη εξαιρετεοι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία είναι εδώ και δύο μήνες μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, πρώτα ως μέλος των Μαχητών και τώρα ως μέλος της Μπλε ομάδας.

Μεταξύ των νέων παικτών είναι και ο πρώην της, ο τερματοφύλακας και επιχειρηματίας, Σάκης Κατσούλης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η παραγωγή επεφύλασσε άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη στη Μαριαλένα, αφού τον πρώην της συνόδευε η νέα του σχέση, η Χριστίνα, νέα παίκτρια και αυτή των μπλε.

Η Μαριαλένα όπως εξομολογήθηκε είχε έναν επεισοδιακό χωρισμό με τον Σάκη, ενώ είχαν κάνει μαζί την αίτηση να μπουν στο Survivor αρκετούς μήνες πριν χωρίσουν.

Η έκρηξη, από την έκπληξη και τον θυμό της Μαριαλένας, δεν άργησε να έρθει με το πιο ελαφρύ που ακούστηκε να είναι το «Ήρθε με τη νυν του ο καραγκιόζης!», δείχνοντας ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η σύγκρουση και σύντομα θα αλλάξουν οι συσχετισμοί των δυνάμεων και των συμμαχιών μέσα στην μπλε ομάδων.

Το Menshouse άλλη μία φορά έκανε το ρεπορτάζ για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στον Άγιο Δομήνικο και έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν μετά την είσοδο των νέων παικτών στην μπλε ομάδα.

Πηγή

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών