Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Τον Γιώργο Τσαλίκη συνάντησε ο Τάσος Ριζόπουλος σε εκδήλωση, ο οποίος και αναφέρθηκε στην κριτική που έκανε στη Μαρίνα Σάττι, λέγοντας πως η ΕΡΤ πρέπει να βρει ένα πιτσιρίκι και όχι άτομα στην ηλικία της τραγουδίστριας.

Όσα ανέφερε

«Για μένα, το θέμα με την κυρία Σάττι δεν υπάρχει. Την έχω ξεχάσει ήδη, ούτως ή άλλως πριν από έξι μήνες δεν την ήξερα. Εννοώ ότι δεν με απασχολούσε και δεν νομίζω να με απασχολήσει και στο μέλλον. Έχει μια τακτική που είναι πολωτική και αυτό δεν μου αρέσει. Μου αρέσει η μουσική να ενώνει.

Πρέπει να ανοίξουμε έναν μεγάλο διάλογο κάποια στιγμή για το πώς μπορούμε να προστατευτούμε από όλη αυτή την τοξικότητα του διαδικτύου, που μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά στην υπόληψή σου, στην ψυχολογία σου, αλλά και στη δουλειά σου.

Αν έρθει η ΕΡΤ να μου πει να πάω στη Eurovision, θα τους πω ότι είμαι 50 χρονών και να βρουν κανένα πιτσιρίκι, πιο μικρό και από τη Μαρίνα, γιατί αυτή δεν είναι πιτσιρίκα», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.


Related posts

«Oύρλιαζα, έμεινα σoκαρισμέvη»: Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Ξεσπά η Έφη Θώδη: «Να δίνεις, να δίνεις και μετά να σε φτύνουν»

Δεν κρύβεται πλέον η Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»