Ασταμάτητος ο Τριανταφυλλόπουλος: Απάντησε μετά τον σάλο με Κασσελάκη, Τάιλερ και Κραουνάκη

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στα social media με την ανάρτηση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα social media, στην οποία πρωταγωνιστές είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Τάϊλερ Μάκμπεθ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε στον δημοσιογράφο, επισημαίνοντας πως κάποιοι τον προτρέπουν να κάνει μήνυση.

Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Μετά τις αντιδράσεις, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μία ανάρτηση, δημοσιεύοντας βίντεο με ένα κοριτσάκι από την Παλαιστίνη όπου παρακαλάει να απελευθερώσουν τον 10χρονο αδελφό της. «Αυτή η ανάρτηση σας πόνεσε καθάρματα κι όχι του Κασσελάκη κι επειδή σας ξέρω απο παλιά την πέσατε στους χαρακτηρισμούς ομοφοβικός κλπ. Γι αυτήν την ανάρτηση κουβέντα για την παρένθετη μητέρα χαμός. Πείτε λοιπόν στα αφεντικά σας ότι αυτή η ανάρτηση με το κοριτσάκι της Παλαιστίνης θα ανεβαίνει κάθε μέρα. Είσαστε βρομεροί και τρισάθλιοι» έγραψε.

Σήμερα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε με την παρακάτω ανάρτηση:

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάνει λόγο για μία ανάρτηση με χιουμοριστική διάθεση, δηλώνοντας έτοιμος να πάρει τη θέση του Σταμάτη Κραουνάκη ως παρένθετος πατέρας. «Επειδή είμαι λάτρης του εθελοντισμού, διατίθεμαι ως παρένθετος πατέρας».

Η πρώτη ανάρτηση που προκάλεσε σάλο:

Related posts

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς

Κλέων Γρηγοριάδης: «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα μπορούσα να βγάζω 5.000 ευρώ τη μέρα»