«Άσε με να ξεσπάσω»: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σάκης Κατσούλης στο ημιτελικό του Survivor

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο Survivor All Star, όταν ο Σάκης Κατσούλης συνάντησε για πρώτη φορά την οικογένειά του μετά από 6μιση μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο φιναλίστ του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του βλέποντας τη μητέρα του, στην οποία παραδέχεται πως έχει τεράστια αδυναμία.

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

«Μου είχαν μείνει δύο στιγμές στο μυαλό: η μία που περνούσα τα πρωινά από το μαγαζί, που μου έλειπε πάρα πολύ. Ξύπναγα και έλεγα: θέλω να πάω να δω τη μάνα μου, δεν μπορώ άλλο. Και η δεύτερη ήταν η τελευταία μέρα με τις μικρές», εξομολογείται στην οικογένειά του ο Σάκης Κατσούλης, ξεσπώντας σε λιγμούς.

«Μου φτάνει που με αγαπάτε εσείς. Αυτό μου φτάνει. 6μιση μήνες φαντάζομαι αυτή τη στιγμή», είπε ο νικητής του Survivor 2021 στον πατέρα του.

«Άσε με να κλάψω, ξεσπάω, δεν είναι κακό. Τι έχω τραβήξει η ψυχούλα μου το ξέρει. Πολύ ψυχοφθόρα η φετινή χρονιά, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά», ανέφερε στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, αδυνατώντας να κρατήσει τη συγκίνησή του.

«Όπως είδα την οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη και μέχρι εδώ που έχω φτάσει είναι πολύ γεμάτη. Σίγουρα έχουν κι αυτοί έναν κρυφό πόθο, να κερδίσω τον τίτλο του Survivor All Star. Από δω και πέρα αφήνομαι στα χέρια του κόσμου», είπε ο Σάκης Κατσούλης στο προσωπικό του cue μετά τη συγκινητική συνάντηση με τους δικούς του.

Δείτε το video






Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!