«Άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού που μας άφησες μόνους μας» – Ανατρıχıάζει το σημείωμα στο αγρόκτημά του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι

Ο Βασίλης Καρράς δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας καθώς ο επιτυχημένος καλλιτέχνης «έσβησε» στα 70 χρόνια του, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.\

Ο ίδιος πάλεψε γενναία, όμως δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια και έτσι στις 27/12 όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Κοκκινοχώρι – Θεσσαλονίκη ήταν σχεδόν καθημερινή διαδρομή για τον Βασίλη Καρρά κι αυτό γιατί με κάθε ευκαιρία κατέφευγε στο αγρόκτημα του, τον επίγειο «παράδεισο» που είχε δημιουργήσει και απολάμβανε να περνά χρόνο εκεί και να χαίρεται τις ομορφιές της φύσης.

Το σημείωμα που προκαλεί ρίγος

Ο Χρήστος Διαμαντίδης, πρόεδρος της κοινότητας Κοκκινοχωρίου, δήλωσε στην εκπομπή «Live news»: «Πριν 10 χρόνια το έφτιαξε. Εκεί ξεκουραζόταν. Εκεί συναντιόμασταν».

Το σημείωμα γράφει: “Απ΄ το Βορρά μέχρι τον Νότο όλη η Ελλάδα πενθεί τον πρώτο ΑΡΧΟΝΤΑ του λαϊκού τραγουδιού που μας άφησε μόνους μας και από σήμερα θα τραγουδάει αλλού. Καλό Παράδεισο Βασίλη”

Ένα σημείωμα στην είσοδο της φάρμας “μαρτυρά” πως ο κορυφαίος του λαϊκού τραγουδιού δεν κατοικεί πλέον εδώ. Ο Βασίλης Καρράς δεν θα επισκεφτεί ξανά το αγαπημένο του μέρος, το ησυχαστήριό του και οι θαυμαστές του άφησαν ένα γράμμα, τα λόγια του οποίου ανατριχιάζουν.

Related posts

Αποκάλυψε την κρυφή επιθυμία της η Αναστασία: «Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα»

Ο Αναστάσης Ροϊλός εξομολογείται on camera: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά μου»

Πέπλο δυστυχίας για τον Γιώργο Παπαδάκη – Σε δύσκολη θέση ο παρουσιαστής