Απωθημένο ζωής για τη Δήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα ένα παιδί μαζί του…»

Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε για το γεγονός πως θα ήθελε να έχει κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ωστόσο οι τότε συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», η Δήμητρα Λιάνη, μίλησε εκτενώς για τον «άνδρα της ζωής της», όπως χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ο Ανδρέας μού είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.

Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά κατά την συνέντευξή της.

Οσον αφορά την προσωπική της ζωή η Δήμητρα Λιάνη συμπλήρωσε: «Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες».

«Δεν πιστεύω ότι ο κορωνοϊός κολλάει από το νερό και το κρασί»

Ακόμα, σχετικά με το γεγονός πως κοινώνησε την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας, υπογράμμισε: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κορωνοϊός κολλάει από το νερό και το κρασί».

Επιπροσθέτως, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή είπε: «Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά», ενώ όπως ανέφερε σήμερα είναι ωριμότερη, καλύτερη και πιο ανθρώπινη.

Τέλος, μίλησε και για την αλλαγή που έκανε μαλλιά της: «Από μία ανάγκη αλλαγής προέκυψαν τα κοντά μαλλιά. Ήθελαν λίγη ξεκούραση».

Related posts

«Καταστράφηκα οικονομικά»: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού

Δικαίωση για τη Φανή Χαλκιά και το σύζυγο της: Συνελήφθη 58χρονος για την έκρηξη στο beach bar

Τάραξε τα ελληνικά νερά η Κιμ Καρντάσιαν: Φωτιά οι φωτογραφίες στο σκάφος του Τζέφ Μπέζος