Αποκαλύπτει ο Γιάννης Πάριος για Good Job Nicky: «Ο γιος μου ξέρει ότι δε συμφωνώ με το στιλ μουσικής του»

Μία αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Πάριος, εστιάζοντας στη σχέση με τα παιδιά του και το καλλιτεχνικό «μικρόβιο».

Η άγνωστη ιστορία του Γιάννη Πάριου με τον Χάρη Βαρθακούρη στο πιάνο

Αρχικά, ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλώντας για τον πατέρα του, υπογράμμισε πως εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. «Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω “ωραία μελωδία” και γυρνάει και μου κάνει: “γράψε ντε κανέναν στίχο”», ανέφερε ο Γιάννης Πάριος, επισημαίνοντας: «Και αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το “Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα”».

«Ήταν έκπληξη, αλλά εμένα και τον Χάρη δε μας εξέπληξε τόσο, γιατί από 8 ετών καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δε συμφωνώ με το στιλ μουσικής του, αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

Αναφερόμενος στους γονείς του, είπε: «Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν ωραία φωνή. Ο πατέρας μου ήταν άγιος άνθρωπος. Ο άγιος Χαραλάμπης. Ο πατέρας μου όταν είχε νεύρα η μάνα μου έφευγε για να μην τσακωθούν. Η μάνα μου ήταν ο καπετάνιος όπως είναι σε κάθε υγιές σπίτι. Εγώ ήμουν μπαμπάκιας, όχι μαμάκιας. Της έδινες 1000 δραχμές και τα έξοδά μας ήταν 1200. Της έφταναν και κράταγε και δυο κατοστάρικα στην άκρη. Δεν ξέραμε τι είναι το χορτάτος για να πεινάσουμε».

Δείτε το video

Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις