Αποκαλύπτει η Κουλιανού: «Ο ρόλος της Λέχου στο «Είσαι το ταίρι μου» είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό την έλεγαν Βίκυ»

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αλλά τελικά αρνήθηκε η ίδια την πρόταση.

Όσα ανέφερε

Το μοντέλο έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και ανέφερε, ότι ο ρόλος της Βίκυς που τελικά ανέλαβε η Κατερίνα Λέχου, είχε γραφτεί για την ίδια. Σχετικά με αυτό, η Βίκυ Κουλιανού είπε: «Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα “όχι”».

Για το bullying που έχει υποστεί επειδή μεταπήδησε στον χώρο της υποκριτικής, η Βίκυ Κουλιανού ανέφερε:

«Εγώ δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλος άνθρωπος που να έχει φάει τόσο μπούλινγκ, επειδή μεταπήδησε στην υποκριτική. Επειδή ήμουν η πρώτη που το έκανα. Θυμάμαι τον Βασίλη Διαμαντόπουλο να μου λέει: “Είσαι πάρα πολύ καλή. Η αγαπημένη μου μαθήτρια. Αλλά γερό στομάχι έχεις;”. Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Διαμαντόπουλο. Κάναμε πολλή παρέα. Έξω από τη σχολή παίζαμε σκάκι και μιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Μου έλεγε: “Σ’ αυτή τη χώρα οι καλοί δυσκολεύονται”. Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Έχω κάνει πολύ ωραίες δουλειές. Απλώς κάποιες θα μπορούσαν να έχουν μια πιο φαντασμαγορική συνέχεια».

Δείτε το video


Related posts

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος δρόμου! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον ημιτελικό του Survivor

Ξέσπασε σε δάκρυα η Αθηνά Μαξίμου: «Έκανα πολλά χρόνια να συγχωρήσω τον πάτερα μου»

«Δεν είναι τόσο δυνατή μετά τις χημειοθεραπείες»: Στενεύουν τα περιθώρια για την Κέιτ Μίντλετον, η ωμή αλήθεια για τον καρκίνο