Αποκάλυψη Λιάγκα: «Η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλλε την παραίτησή της το βράδυ των εκλογών»

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Πόπη Τσαπανίδου στον αέρα του Πρωινού, την Πέμπτη. Ο παρουσιαστής είπε πως το γεγονός ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίζεται μετά τις εκλογές στην τηλεόραση, οφείλεται στο ότι το βράδυ των εκλογών υπέβαλλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα.

Τι αποκάλυψε για τις φήμες

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Θέλω να μεταδώσουμε μια πληροφορία. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ στην αρχή της εκπομπής για το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου πέντε μέρες δεν εμφανίζεται στα κανάλια. Έχω μια πληροφορία την οποία θα την μεταδώσω εγώ τώρα από την εκπομπή μας, ότι υπήρξε ένα μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η Πόπη Τσαπανίδου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες υπέβαλλε το βράδυ των εκλογών, μετά από το πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτησή της στον κ. Τσίπρα.

Η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, επικοινωνιακά, θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο το οποίο μπορεί να της ανήκει, η ίδια παραιτήθηκε. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στα κανάλια τις μέρες αυτές».

Δείτε το video

Related posts

«Σπάει» τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης – «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα μιλήσω δημόσια»

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει»

«Λύγισε» στον αέρα Ζωή Κρονάκη:«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν έχεις λόγια»