Αποκαλύφθηκε 16 χρόνια μετά από τον Σαρμπέλ: «Όταν γύρισα από τη Eurovision δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω στο σπίτι μου»

Για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023, σχολίασε ο Σαρμπέλ στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας για τον Βίκτωρα Βερνίκο ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό είπε ότι στον 16χρονο καλλιτέχνη δεν «ταίριαζε» η Eurovision.

Όσα αποκάλυψε για την Eurovision

«Ήταν καλός στο είδος του, αλλά δεν έκανε για Eurovision. Χρειαζόταν λίγο παραπάνω εμπειρία, προσπαθούσε να γεμίσει την πίστα με όλη του την ψυχή αλλά δεν μπορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ.
Σαρμπέλ: «Δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί»

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε για τη δική του συμμετοχή στη Eurovision το 2007, κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ προς υποστήριξη του Βίκτωρα Βερνίκου: «Δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για πάω πίσω στο σπίτι μου από την Αθήνα όταν έφτασα… δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο».

Δείτε το video

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται