«Από την πολύ πίεση.. »: Η αποκάλυψη του Τουτουντζή για την συμμετοχή της Φουρέιρα στην Eurovision

Στο αποψινό live του J2US, με θέμα την Eurovision, η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast ερμήνευσαν το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.

Μετά την εμφάνιση της Λουίζας και του Beast, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στην σκηνή τον Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος είχε επιμεληθεί το μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision.

Η αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα

Ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα και όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο από τις εξαντλητικές πρόβες.

«Ήμουν στην αποστολή σαν makeup artist, φύγαμε 26η θέση και τρέμαμε από τον φόβο μας μέσα στο αεροπλάνο. Της λέω άκου άμα πάμε άπατοι θα πάμε Ίμπιζα να κρυφτούμε και μετά από έξι μήνες Ελλάδα. Στην πρώτη πρόβα, στην πρώτη ώρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή γιατί δεν το είχαμε δείξει τι κάνει η Ελένη πάνω στη σκηνή, έγινε χαμός. Όλοι οι δημοσιογράφοι σήκωσαν απότομα το κεφάλι τους και άρχισαν και έγραφαν σε όλα τα sites. Βρεθήκαμε σε μία ώρα στην 2η και 1η θέση, πανικός δεν περιγράφεται.

Έγινε στρατιώτης, την ξέρεις την Ελένη πως είναι το έδωσε όλο, στην πρόβα που κάναμε για την επιτροπή, από τις πολλές πρόβες από την πολύ πίεση, από την πολύ δουλειά, είναι έτοιμη μέσα στα γκλίτερ, μέσα στην παγιέτα και τραβάει μια λιποθυμία. Λιποθυμία κανονική από εξάντληση και την σηκώνουμε, την συνεφέρουμε και λέμε να πάμε σε έναν γιατρό και λέει το χω και βγήκε», ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε στο videoRelated posts

Δεν άντεξε και ξέσπασε: Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τη θέση της με 1 ανάρτηση & έκλεισε πολλά στόματα

«Πήραν τα υπολείμματα των παıδıών και τα πέταξαν» Σπαράζει καρδıές ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου