«Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία»: Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον καρκίνο, που τον έκανε τελικά να στραφεί στην θρησκεία.

Η σχέση του με την εκκλησία μετά τον καρκίνο

Τι ανέφερε για την σχέση του με την θρησκεία: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η προσωπική μου γνώμη μέσα από τη δική μου προσωπική εμπειρία είναι ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός ή αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει και που όλα είναι υλικά, διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας.

Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν», είπε κλείνοντας.

Δείτε το video:

Related posts

Παγκόσμια συγκίνηση: Το συγκινητικό μήνυμα της Καμίλα για την Κέιτ Μίντλετον & η υπόσχεση που της έδωσε

Ασέβεια και ντροπή: Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκpούς των Τεμπών και Βορίδης- Μιχαηλίδου έχουν ξεκαpδιστεί στα γέλια

Κώστας Καραμανλής: “Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει ,δεν θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια”