Απίστευτο και όμως αληθινό! Λιάγκας και Snik ανέβασαν κοινή φωτογραφία για να δώσουν τέλος στην κόντρα τους

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έρθει κατά καιρούς σε αντιπαράθεση με αρκετούς τράπερς (Light, Trannos), ανταλλάσσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ένας από αυτούς με τους οποίους έχει ανοίξει «μέτωπο» είναι και ο Snik, με τη μεταξύ τους κόντρα να κρατά ήδη από τον Οκτώβριο του 2019.

Το χρονικό της κόντρας τους

Το θέμα ξεκίνησε όταν o δημοφιλής τράπερ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος από την εκπομπή «Το Πρωινό», κατεβάζοντας το μικρόφωνο και προκαλώντας την on air οργή του παρουσιαστή. Λίγες ώρες μετά, ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στο Instagram, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους «σύγκρουση», Γιώργος Λιάγκας και Snik επιδόθηκαν σε ένα νέο επεισόδιο, όταν ο τράπερ προκάλεσε τον παρουσιαστή να βρεθούν στο… ρινγκ, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της ομάδας της εκπομπής «Το Πρωινό» γύρω από τις σχέσεις Snik-Light, οι οποίοι είχαν κανονίσει μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας.

Μέσα από τα stories του στο Instagram ο Snik ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φωτογράφιζε τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, σχολιάζοντας πως όλα γίνονται για την τηλεθέαση.

«Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με, γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από 2-3 χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι’ ακόμη μια φορά. Είπαν: μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία», είπε απαντώντας την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τώρα όλοι ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό. Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτά αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια. Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός», κατέληξε στην απάντησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Η κοινή ανάρτηση

Το βράδυ της Τετάρτης (3/1) Snik και Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν σε γνωστό μαγαζί και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί, δίνοντας τέλος στη μακροχρόνια… κόντρα ανάμεσά τους. «Το λήξαμε κι αυτό. Beef ended», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τράπερ, ποζάροντας χαμογελαστός με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου