Απίστευτο Ξέσπασμα και Άγριο κράξιμο στη Δαλάκα: «Εγωίστρια… ηλίθια…σκατοχαρακτήρας».

Μετά τον Σπύρο Σούλη που ξέσπασε με τη Δαλάκα η οποία ενώ ήταν τραυματισμένη θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, όλο το τουίτερ πήρε φωτιά. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε: «Αγνοώντας τραυματισμό και γιατρούς και διακινδυνεύοντας να τραυματισθείτε περισσότερο χάνοντας και εσείς αλλά και ομάδα σας για πολύ καιρό, δεν σας κάνει ηρωίδα, αλλά εγωίστρια και επιπόλαιη δεσποινίς Δαλάκα.

Και το να θεωρείτε τον εαυτό σας την μόνη λύση, εγωκεντρική #survivorGR». Όμως υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια καθώς η στάση της κρίθηκε αλαζονική – Εγώ πριν από λίγες μέρες σας είχα τονίσει τα φάουλ του χαρακτήρα της και τι βγάζει προς τα έξω. «Δαλάκα υπέρμετρος εγωισμός», «Δείχνει την απίστευτη αλαζονεία της και τον εγωκεντρισμό της», «Δίδαξέ μας αθλητική παιδεία. Πώς να μειώνουμε τους συμπαίκτες μας και να βάζουμε μπροστά μας τον εγωισμό μας. Αι στο διαλο μωρή ηλίθια σκατοχαρακτήρα» είναι μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών που εκνευρίστηκαν πολύ με την απόφασή της να αγωνιστεί και να παραβλέψει την εντολή των γιατρών και ενώ ήταν 9-9 το σκορ. Κάτι που δείχνει πως τα κατάφερναν μια χαρά τα κορίτσια και χωρίς εκείνη.


via

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»