Απίστευτη Γκάφα στο μοντάζ του Survivor: Η Χυδαία Βρισιά «Διασήμου» που τους ξέφυγε (Vid)

Το Survivor είναι ένα reality με τεράστια παραγωγή πίσω του από τον Τούρκο Acun Ilicali, με εκατοντάδες άτομα να δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, όπως είχαμε ενημερωθεί σε περυσινή ερώτηση του παιχνιδιού από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν λάθη και παρότι το τελεικό επεισόδιο περνάει από πολλά μάτια και… αυτιά μπορεί να ξεφύγουν κάποιες «κακές λεξούλες».

Κάτι τέτοιο έγινε και στο αγώνισμα της Ασυλίας, όταν κατά τους πανηγυρισμούς των Διάσημων στο 4-3 ξέφυγαν κάποια «Γαλλικά» στο επεισόδιο. Οι μοντέρ είτε δεν τα άκουσαν είτε τους διέφυγε το τυπικό μπιπ που μπαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν είμαστε σίγουροι ποιος παίκτης το φώναξε, αν ήταν Διάσημος που πανηγύριζε ή Μαχητής που αντέδρασε νευριασμένος, αλλά το σίγουρο είναι ότι ακούστηκε ένα «γ@μώ την πουτ@ν@ μου» χωρίς φιλτράρισμα.

Αν το μικρό αυτό λαθάκι υποπέσει στην αντίληψη του αυστηρού Acun, ίσως την επόμενη φορά οι τεχνικοί να είναι πιο προσεκτικοί.

ΠΗΓΗ

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της