Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε πρώτη φορά την ιστορία που κρύβεται πίσω από την επιτυχία «Ποια θυσία»

Η Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκε καλεσμένη στο “Σπίτι με το Mega”, το βράδυ του Σαββάτου και αναφέρθηκε στη συγκινητική ιστορία πίσω από την τεράστια επιτυχία «Ποια θυσία».

Ειδικότερα, το τραγούδι της τραγουδίστριας δεν γράφτηκε για κάποιο μεγάλο έρωτα, αλλά για τον γιο της.

Όπως έχει υπογραμμίσει και η ίδια η Άντζελα Δημητρίου, το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1985 σε μουσική του Χάρη Καλούδη και στίχους του Μάνου Κουφιανάκη, έχει γραφτεί για τον γιο της, Βαγγέλη.

Τον έφερε στη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία και αναγκάστηκε να τον αποχωριστεί όταν εκείνος ήταν μόλις λίγων ημερών, επισημαίνοντας «μου τον πήραν σε μικρή ηλικία και τον δώσανε στη θεία μου, κανείς δεν ήξερε πού βρισκόταν…».

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου

Η ίδια, ένα βράδυ εξομολογήθηκε αυτή την ιστορία σε συνθέτη και στιχουργό, «πίνοντας πάρα πολύ κρασί» και έτσι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη και πιο αυτοβιογραφική της επιτυχία “Ποια θυσία”.

Η επανασύνδεσή τους και η αποκάλυψη ότι η ίδια είναι η βιολογική του μητέρα, έγινε πολλά χρόνια αργότερα, όταν ο Βαγγέλης ήταν 25 ετών.

Ο στίχος «Και θέλω να ‘ρθω να σ’ αρπάξω από την άλλη…», δεν έχει γραφτεί για κάποια ερωτική αντίζηλο, αλλά για τη γυναίκα που είχε αναλάβει να μεγαλώσει τον γιο της τραγουδίστριας.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της