Αντάρτης ο Βασίλης Μπισμπίκης: Στην πρώτη γραμμή στην πορεία των Τεμπών έξω από την Βουλή

Παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη «μαύρη» επέτειο ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Σε ολόκληρη τη χώρα από το πρωί διοργανώνονται συγκεντρώσεις στη μνήμη των 57 αυτών ανθρώπων ζητώντας να αποδωθούν ευθύνες στους υπαίτιους του δυστυχήματος. Το κέντρο μάλιστα της Αθήνας, μοιάζει απροσπέλαστο αφού από νωρίς πλήθος κόσμους σπεύδει στο συλλαλητήριο.

Σε ολόκληρη τη χώρα από το πρωί διοργανώνονται πορείες και συλαλλητήρια στη μνήμη των 57 αυτών ανθρώπων ζητώντας να αποδωθούν ευθύνες στους υπαίτιους του δυστυχήματος. Το κέντρο μάλιστα της Αθήνας, μοιάζει απροσπέλαστο αφού από νωρίς πλήθος κόσμους σπεύδει στο συλλαλητήριο.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο ζητώντας δικαίωση, είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός, που πολλές φορές έχει δείξει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε τέτοια θέματα, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί μαζί με τους χιλιάδες άλλους πολίτες για το δυστύχημα των Τεμπών.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”