Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! “Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου”

Ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά συνεχίζει να απασχολεί τα media, παρότι οι δύο τους έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν έχουν μιλήσει ακόμα πουθενά. Δημοσίευμα ιστοσελίδας αποκαλύπτει μία διαφορετική εκδοχή από όσες έχουν κυκλοφορήσει…

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Άρης Σοϊλέδης έχει γενέθλια και φέτος ήταν Πέμπτη. Tην ίδια ώρα στον Aγιο Δομίνικο έτρεχε η η 5η εβδομάδα του survivor και η αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση . Εκείνη την ημέρα αποχώρησε ο Ρόμπ Τζέημς!

Ώρα ως εκ τούτου ο Αριστείδης Σοϊλέδης από την στιγμή που δεν είχε κίνδυνο να φύγει η Μαρία Αντωνά κάτι κανόνισε και δεν ήταν καρφωμένος στην τηλεόραση να βλέπει και να σηκώνει stories για τη συντροφό του!

Δεν θα σας πούμε τι έκανε ο Άρης Σοϊλέδης εκείνη την ημέρα αλλά θα σας πούμε ότι αυτά που έμαθε η Μαρία Αντωνά δεν της άρεσαν…

Δεν ήταν και τόσο βελούδινος ο χωρισμός!

Το θέμα του χωρισμού σχολιάστηκε και στην πρωινή εκπομπή του OPEN, όπου ακούστηκαν και κάποιες νεότερες πληροφορίες.

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε: «Δεν ήταν και τόσο βελούδινος χωρισμός από όσο ξέρω εγώ. Πολιτισμένος μεν, αλλά όχι τόσο βελούδινος. Είναι δυνατόν ξαφνικά να χαλάει κάτι, επειδή κουραστήκαν; Εγώ ξέρω ότι η Μαρία πάντως είναι μία χαρά»!

Related posts

«Οι ζωές των παιδιών μας…»: Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Βροντερό «όχι» για Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη: «Οι γονείς μου δε μου έδωσαν ποτέ…»

«Ήταν δύσκολο να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ταυτότητα… η αντίδραση της μητέρας μου δεν ήταν η καλύτερη»