Αννα Φόνσου: «Έντυσα & έβαψα τη νεκρή αδερφή μου, έμεινα 5 μήνες μαζί της στον τάφο μέσα στο νεκροταφείο»

Κατάθεση ψυχής έκανε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Στούντιο 4», μιλώντας για τον θάνατο της αδερφής της που τη συγκλόνισε.

Όσα αποκάλυψε

“Είχα πληρώσει και είχα βάλει μια καρέκλα μέσα στον οικογενειακό τάφο για να μένω όλο το βράδυ. Της πήγαινα μπλούζες, της μιλούσα”, εξομολογείται η σπουδαία ηθοποιός, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Όταν έχασα την αδελφή μου, έπιασα πάτο. Ένιωσα ότι ως εδώ ήταν, δεν ήθελα να ζήσω ούτε μία μέρα παραπάνω. Είχα πάει το βράδυ, την έντυσα, την έβαψα και μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Αλέκο Φασιανό πώς θα γίνουν τα χρώματα στο Σπίτι του Ηθοποιού. Μετά πήγα σπίτι μου, μια χαρά. Την άλλη μέρα πήγα και αγόραζα ταγεράκια», περιγράφει η Άννα Φόνσου.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: έλα στην εκκλησία, πρέπει να ξεκινήσει το μυστήριο. Τους έλεγα: δεν πειράζει, δεν θα γίνει η κηδεία. Με παίρνει ο γιατρός και μου λέει: είσαι με τα καλά σου; Του λέω: δεν θα ‘ρθω. Ήρθε και με πήρε με το αμάξι. Ως εκεί καλά.

Είχα πει να μοιράσουν ουίσκι και κάτι γλυκά που άρεσαν στην αδελφή μου, έβαλα και μουσικές που της άρεσαν. Το βράδυ γύρισα σπίτι, τους λέω «όλα έγιναν πολύ ωραία» και πέφτω λιπόθυμη. Με έβαλαν στην εντατική. Από ‘κει και μετά δεν ήθελα τίποτα, με έπαιρναν για δουλειές και τους έκλεινα το τηλέφωνο», εξομολογείται αμέσως μετά η Άννα Φόνσου και συγκλονίζει με τις περιγραφές της.

«Είχα πληρώσει κάτι για να πηγαίνω κάθε μέρα στον τάφο της, της πήγαινα μπλούζες και τέτοια, είχα τρελαθεί. Μου λέει η κόρη μου, που είναι η κόρη της αδελφής μου που την έχω υιοθετήσει: αν δεν σταματήσεις να πηγαίνεις στο νεκροταφείο, δεν θέλω να σε ξαναδώ. Εκεί με ταρακούνησε», αφηγείται στη συνέχεια η Άννα Φόνσου.

«Έμενα στο νεκροταφείο όλο το βράδυ, είχαμε ένα σπιτάκι, οικογενειακό τάφο και το κλείδωνα και έμενα εκεί μέσα μαζί της. Είχα βάλει μια καρέκλα μέσα εκεί και της μίλαγα όλη τη νύχτα. Αυτό κράτησε 5 μήνες. Ήταν το 2006. Η Μαρία νόσησε 6 μήνες στον πνεύμονα χωρίς να έχει καπνίσει ποτέ. Είχαμε πάει Αμερική, Λονδίνο αλλά δεν έγινε τίποτα», εξομολογείται η σπουδαία ηθοποιός για τον χαμό της αδελφής της.

«Δεν υπάρχει τέτοιος πόνος, σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ τέτοια σχέση αγάπης με δικό σου άνθρωπο», είπε η Άννα Φόνσου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, κλείνοντας τη συγκλονιστική της ιστορία.

Δείτε το video


Related posts

Δεν άντεξε και ξέσπασε: Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τη θέση της με 1 ανάρτηση & έκλεισε πολλά στόματα

«Πήραν τα υπολείμματα των παıδıών και τα πέταξαν» Σπαράζει καρδıές ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου