Ανησυχία στο Star, έσκασε σαν βόμβα: Κόβεται το Master Chef;

Master Chef: Το Star βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για το τι πρόκειται να γίνει με την πορεία του ριάλιτι μαγειρικής. Οι τηλεθεατές έχουν ήδη προβληματιστεί με τις φήμες που φουντώνουν για διακοπή του αγαπημένου τους σόου και ανυπομονούν να μάθουν τι θα ακολουθήσει.

Προβληματισμός επικρατεί και για το Master Chef

Ο σταθμός της Κηφισιάς έχει στο πρόγραμμά του εδώ και πολλά χρόνια το GNTM και το MasterChef, τα οποία έδιναν σημαντικά νούμερα τηλεθέασης.Ωστόσο, όπως φαίνεται, έχουν υποστεί φθορά. Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων δεν έχει καταφέρει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό σημειώνοντας αρκετές φορά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Open Weekend», οι δηλώσεις συμμετοχής δεν έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους του καναλιού. Αυτό φέρνει τις σκέψεις ακόμη και αξιοποίησης των παλιών παικτών, που δεν είχαν καταφέρει να περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού.Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχουν έντονες σκέψεις στο κανάλι ακόμη και διακοπής των συγκεκριμένων ριάλιτι. Να κάνουν, δηλαδή, μία παύση μίας ή και δύο σεζόν προκειμένου να επανέλθουν δριμύτερα.

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά