Ανησυχία για την Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε χθες ένα  Q & A έκανε χθες η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους followers της ενώ η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια σε πολλές από αυτές.

Κάποιες από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή ενώ η ίδια αποκάλυψε μέσα από τις απαντήσεις της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό λόγω έντονης πίεσης. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ανήρτησε μία κοντινή φωτογραφία του ματιού της γράφοντας χαρακτηριστικά πως ταλαιπωρείται από κριθαράκια.

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

“Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω.”

“Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα.”, είπε η Δούκισσα Νομικού ύστερα από ερώτηση σχετικά με το αν νιώθει πελαγωμένη.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»

«Κάγκελο» ο κόσμος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά είστε σοβαροί τώρα…»

Κι όμως… η Άννα Βίσση είχε σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο