Ανατροπή στο Έτερος Εγώ Νέμεσις: Ποιο ιδιωτικό κανάλι εξασφάλισε την προβολή του

Η σειρά «Έτερος Εγώ», έχει χαράξει τη δική του ιστορία. Είναι μια από τις σπουδαίες παραγωγές μυθοπλασίας, που έχουν δημιουργηθεί στην χώρα. Αρχικά, προβλήθηκε από την πλατφόρμα της CosmoteTV και αμέσως αγκαλιάστηκε πολύ από το κοινό

Ο τρίτος κύκλος με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» ολοκληρώθηκε, πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ αναμένεται μία μεγάλη έκπληξη για το φανατικό κοινό.

Που θα προβληθεί η νέα σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα προβληθεί και στην ελεύθερη τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του STAR, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Να σημειωθεί ότι και οι δύο προηγούμενοι κύκλοι είχαν παιχτεί από το κανάλι της Κηφισιάς σημειώνοντας υψηλά ποσοστά.

Για την ιστορία, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο 8 επεισοδίων της σειράς, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη (καθηγητής Λαΐνης), Πέτρο Λαγούτη (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και τους Μάνο Βακούση (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρο Παπαδόπουλο (υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρη Καπετανάκο (Άλκης Μασάτος), Τάσο Νούσια (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Οι Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου, έκαναν επίσης ένα πέρασμα από το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».

Η σειρά που άνοιξε τον δρόμο για το Netflix

Η σειρά «Έτερος Εγώ» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Netflix πολύ πριν από το «Maestro». Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, σε συνέντευξή του, έχει παραδεχτεί στο podcast του Λάμπρου Φισφή: «Η προσφορά του Netflix δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο, οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια. Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό χρόνο για να βρουν τη χρυσή τομή. Οταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό πρόβλημα. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη “Νέμεσις”».

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε