Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο Mega-Η εκπομπή που αναλαμβάνει

Ρούλα Κορομηλά: Η μεγάλη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ρούλα Κορομηλά αποθεώθηκε πολλές φορές ως παρουσιάστρια από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και όλοι περιμένουν πως και πως να τη δουν να επιστρέφει στους δέκτες μας με κάτι φρέσκο. Το “Μπράβο Ρούλα” έκανε πάταγο για πολλά χρόνια και τώρα οι φήμες για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει η ίδια με το Mega έχουν φουντώσει για τα καλά.

Για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά στο Mega, η οποία αναμφίβολα θα προκαλέσει αίσθηση. Η «μεγάλη κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει με την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega», η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε παρουσιαστή, καθώς χρέη παρουσίασης αναλάμβανε ο εκάστοτε καλλιτέχνης.

Ρούλα Κορομηλά: Η επίσημη ανακοίνωση

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το Mega», την εκπομπή του Mega που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται τον Νοέμβριο στο Mega με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα