Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για την Θεοφανία Παπαθωμά: Δεύτερη κακοτυχία λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της

Η Θεοφανία Παπαθωμά πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον Γρηγόρη Πετράκο και μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, φαίνεται πως μετακόμισε από το σπίτι που στέγαζε την αγάπη τους και πλέον διαμένει στο Ντράφι, σε μια περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2022.

Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 21/12, ήρθε στο φως μία είδηση για ένα άλλο ακίνητο που έχει στη διάθεσή της, ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του eauction.gr αυτό τέθηκε σε πλειστηριασμό. Ο εν λόγω πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου του 2024, αλλά αυτό, βέβαια, μπορεί να αποτραπεί εάν μέχρι τότε μεσολαβήσουν κινήσεις.

Αυτό είναι το διαμέρισμα της Θεοφανίας Παπαθωμά που μπαίνει σε πλειστηριασμό

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία, οροφομεζονέτα 7ου & 8ου ορόφου με τα στοιχεία (Ζ-1), 121,82 τ.μ., εντός κτιρίου ανέγερσης που εκτιμάται περί το 1978. Η αξία του ανέρχεται στις 348.000,00 χιλιάδες ευρώ και αφού ανά τετραγωνικό η τιμή πώλησης φτάνει στις 2.860,00 χιλιάδες ευρώ.

Στην έκθεση, συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Σύμφωνα με τα προσκομισθέντα στοιχεία, το υπό εκτίμηση ακίνητο αποτελεί οριζόντια ιδιοκτησία – οροφομεζονέτα του 7 ου & 8ου ορόφου με τα στοιχεία (Ζ-1), εντός κτιρίου ανέγερσης που εκτιμάται περί το 1978, χωρίς ωστόσο να έχει προσκομισθεί οικ. άδεια. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ήτοι στον 7ο όροφο υπάρχει ο ενιαίος χώρος, η κουζίνα, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο και η κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του δώματος (8ος όροφος), το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό, καθώς επίσης και από μεγάλη βεράντα. Τέλος, το υπό εκτίμηση, έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του οικοπέδου 190/1000».

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα