«Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό»: Ο Λούκας Γιώρκας απαντά στα σχόλια μετά την επίμαχη δήλωσή του

Παντρεύεται αύριο την εκλεκτή της καρδιάς του στην Κύπρο, ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας. Ωστόσο πριν λίγες εβδομάδες μια δήλωσή του σχετικά με την πρόταση γάμου στη σύντροφό του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω».

Τι ανέφερε για τις δηλώσεις του

Ο Λούκας Γιώρκας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/6 στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και σχολιάζοντας την έκταση που πήρε η εν λόγω δήλωσή του απάντησε:

«Κάποια στιγμή πρόσφατα διάβασα μία αλλοίωση όταν είπα κάτι. Έκανα ένα αστείο ότι αν δεν δεχόταν η γυναίκα μου την πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό. Ήταν ένα αστείο. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη νοοτροπία εγώ, γιατί είναι μία νοοτροπία η οποία κηρύττει τον φιλελευθερισμό, ζούμε τον μεγαλύτερο μεσαίωνα. Αυτό που συνέβη πρόσφατα ήταν έντονο. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβαζα στα πρωτοσέλιδα των sites στην Ελλάδα “Το χυδαίο σχόλιο του Λούκα Γιώρκα που αφορά στις γυναικοκτονίες”. Η πρώτη ανάγνωση που έκανα με σόκαρε, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και σαν καλλιτέχνη, μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχω τέτοια χαρακτηριστικά, οπότε γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να πουν κάτι τέτοιο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πουν. Και θα λένε πάντα».

Δείτε το video


Related posts

«Τι μας βρήκε πάλι»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την κόρη της η Ελένη Χατζίδου, εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Την είδε και έπαθε σοκ: Σοκάρει η εικόνα της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Αποκλείεται να το είπε στον «αέρα»! Κατέκραξαν τη Δανάη Μπάρκα για την ατάκα της έναν χρόνο μετά τα Τέμπη