Αμηχανία στο Πρωινό μας για την καταγγελία της Χρηστίδου: «Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν»

Για την καταγγελία που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων των media σε δημοσιογράφο της εκπομπής της σχολίασαν στο «Πρωινό μας».

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της τοποθετήθηκαν ανοιχτά για το ζήτημα, με τον Νίκο Γεωργιάδη να αποκαλύπτει ότι το ζήτημα έγινε ανάμεσα στην αρχισυντάκτρια της Σίσσυς, Βένια Καραγιάννη και την αρχισυντάκτρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαίρη Παλιαλέξη.

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για το συμβάν

Η πληροφορία αυτή όμως στη συνέχεια διαψεύστηκε από τη Φαίη Σκορδά, η οποία δέχτηκε μηνύματα στο κινητό της.

«Υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσα στις δύο αρχισυντάκτριες, την κυρία Παλιαλέξη και την κυρία Βένια Καραγιάννη στο τηλέφωνο, υπήρξε μια ένταση και ακούστηκαν και πράγματα για εξώδικα, αγωγές. Σας λέω ότι υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση», ισχυρίστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Παίρνω μια βαθιά ανάσα. Είχα κάποιες συνομιλίες για όλο αυτό που έγινε. Όταν αναφέρονται κάποια ονόματα από πίσω, πρέπει να είμαστε και λίγο πιο ξεκάθαροι. Απάντησα ενστικτωδώς χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Επειδή αναφέραμε και το όνομα της Παλιαλέξη, δεν υπήρχε περίπτωση να μάλωνε με τη Βένια Καραγιάννη. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε πήρε καν τηλέφωνο. Η Μαίρη Παλιαλέξη δεν πήρε κανέναν τηλέφωνο.

Εγώ μιλάω εκ του αποτελέσματος, δεν το έπαιξαν καν στην εκπομπή, δεν έδωσαν καν συνέχεια. Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι άλλο το ότι μιλάνε οι αρχισυντάκτες κι άλλο να αφήνουμε να εννοηθεί ότι πήραν τηλέφωνο για να μαλώσει ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

Ολοκληρώνοντας το θέμα, η Φαίη Σκορδά επεσήμανε: «Ξέρουμε ο καθένας τι είναι μέσα στο χώρο. Ξέρουμε τις επαγγελματικές συμπεριφορές των ανθρώπων και αυτά που αναφέρεις δεν ταιριάζουν σε μια πολυετή πορεία δύο ανθρώπων που έχουν συμπεριφορές συγκεκριμένες επαγγελματικά. Γι αυτό που έγινε θα βγούμε εμείς υπόλογοι;».

Δείτε το video

Related posts

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τους Ράδιο Αρβύλα – Σε πελάγη ευτυχίας ο Αντώνης Κανάκης