Αλέξης Κούγιας: «Δε κάνω δικαστήρια στην τηλεόραση» – Έκλεισε εκνευρισμένος το τηλέφωνο στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα

Σήμερα, Δευτέρα 13/11, η Εύη Βατίδου θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ώστε να απολογηθεί για το συμβάν και τις κατηγορίες που την θέλουν να εμβόλισε μηχανή και να οδήγησε μία 57χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο επίτηδες. Ο Αλέξης Κούγιας, λοιπόν, βγήκε στον αέρα του Mega Καλημέρα το πρωί της ίδιας ημέρας, για να μιλήσει για όσα θα υποστηρίξει ως συνήγορός της.

Αρχικά, όμως, στον αέρα βγήκε η δικηγόρος του φερόμενου θύματος, η οποία ανέφερε: «Η 57χρονη έχει κατάγματα και σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί από τους γιατρούς για την περαιτέρω νοσηλεία της. Αυτό που μου έχει μεταφέρει η εντολέας μου, είναι ότι το τζιπ τους κυνηγούσε και κάποια στιγμή τους έφτασε και τους χτύπησε από πίσω. Αυτή είναι η εικόνα που μου έχουν δώσει, γιατί δε τους έχω δει ακόμα. Είναι μια δικογραφία που είναι σε εξέλιξη. Υπάρχει μια φερόμενη ως υπεύθυνη, που είναι κρατούμενη, και υπάρχουν και δυο άνθρωποι που έχουν υποστεί κάποιες κακώσεις, η μια πιο σοβαρές. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί είναι στοιχεία της δικογραφίας. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε μια γυναίκα τραυματισμένη, με αρκετές σωματικές βλάβες».






Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται