Ακομπλεξάριστη η Μαρία Ιωαννίδου: « Έχω δύο χρόνια να κάνω μπότοξ»

Μαρία Ιωαννίδου: Η αγαπημένη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης, δεν φοβάται να παραδεχτεί για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ της και δε μασάει τα λόγια της σε καμία συνέντευξη. Υπενθυμίζεται προς πριν μερικές ημέρες η Μαρία Ιωαννίδου μπήκε στο στόχαστρο του κοινού επειδή δήλωσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι μεγάλη απώλεια από το ελληνικό θέατρο παρά τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται.

Μαρία Ιωαννίδου: Μιλά για τα μπότοξ και τις πλαστικές

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και αναφέρθηκε τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο και στο εξώφυλλο του Playboy που είχε κάνει στο παρελθόν. Για την εξωτερική της εμφάνιση σε σχέση με το παρελθόν ανέφερε: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με την εικόνα μου. Δεν γίνεται να μην σου κοστίζει όταν ήσουν “τέλεια”. Έχω δύο χρόνια να κάνω μπότοξ. Ο λαιμός θέλει φασαρία και βαριέμαι».

Όσον αφορά το εξώφυλλο στο Playboy που είχε κάνει είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ήμουν η τελευταία που είχε κάνει Playboy. Το είπα στον Φρέντυ και μου έδωσε την άδεια αλλά μου τόνισε ότι το κείμενο δεν θα το γράψει. Έχει τύχει παραγωγός να αρνηθεί να συνεργαστεί μαζί μου λόγω του εξωφύλλου.

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος