Άγριος γυναικοκαβγάς στο Love Island: «Φίδι, σκ@τοχαρακτήρας είσαι, μη σε ξαναδώ μπροστά μου!»(Vid)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η βίλα στο Love Island, καθώς στο επεισόδιο του Σαββάτου ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ δύο διαγωνιζόμενων που έτυχε να επιλέξουν τον ίδιο σύντροφο.

Love Island:Η επιλογή συντρόφου της Κλαούντια και η έκπληξη της Ιωάννας

Αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση στο σπίτι του νησί του έρωτα, στάθηκε το πολλά εννοούμενο βλέμμα της Κλαούντια και το άκρως πονηρό της γέλιο, όταν επέλεξε τον Κόρκα για ζευγάρι της αυτήν την εβδομάδα και την αντίδραση της Ιωάννας η οποία ψιθύρισε: «Τιιιι; Σοβαρά τώρα;», όταν άκουσε την επιλογή της Κλαούντια.

Ο Κόρκας όταν ρωτήθηκε από την Ηλιάνα, είπε: «Έκανε την καλύτερη επιλογή. Εκεί που ζούσα σε ένα συννεφάκι, ήρθαν αλλιώς τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη επιλογή για την Κλαούντια, αλλά για την Ιωάννα».

Κατά τη διάρκεια της επιλογής συντρόφου, η Ιωάννα Τζανή στα περισσότερα πλάνα προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της , μιας και είχε βρεθεί με τον Γεωργίου, ενώ έδειχνε ξεκάθαρα συναισθήματα για τον Κόρκα. Λίγο μετά, λύγισε και έτσι επιτέθηκε στην Κλαούντια. «Είσαι τραγική κορίτσι μου, μη σε ξαναδώ μπροστά μου».

Love Island: Οι δηλώσεις της Κλαούντια και το ξέσπασμα της Ιωάννας

Από τη μεριά της η Κλαούντια δήλωσε: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα αντιδράσει έτσι η Ιωάννα μετά από σχέση δύο ημερών. Την καταλαβαίνω σαν γυναίκα, επειδή δεν κατάλαβε πως έγιναν όλα και θεώρησε πως ήταν μαχαιριά στην πλάτη, αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα».

Αργότερα, η Ιωάννα και ο Κόρκας αντάλλαξαν ένα φιλί και η παίκτρια του Love Island εξέφρασε τον εκνευρισμό της, αποκαλώντας την Κλαούντια διπρόσωπη. «Θα κοιμούνται μαζί. Σε ραντεβού για ζευγάρια θα πάνε μαζί. Καταλαβαίνεις τι κάνει; Είναι φίδι, είναι σκατοχαρακτήρας», είπε στις υπόλοιπες κοπέλες.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Ιωάννα ανέφερε: «Η σχέση μου με τον Κόρκα δε θεωρώ ότι θα χαλάσει. Θα το αφήσω πάνω του. Τώρα θα δω αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του. Δε μπορώ να συνυπάρξω με άτομα σαν την Κλαούντια. Το θέμα μου δεν είναι ότι δε θα κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με τον Γιώργο. Είναι η πράξη της. Πριν μια ώρα μου είχε πει πόσο μας θαυμάζει και πόσο αγαπημένοι είμαστε και μετά πάει και τον επιλέγει».

Love Island: Η καυστική απάντηση της Κλαούντια στην Ιωάννα

Όταν η Ιωάννα πλησίασε την Κλαούντια και την ρώτησε ξεκάθαρα γιατί επέλεξε τον Κόρκα και η απάντηση που πήρε ήταν: «Δεν έχω κανένα κοινό με τον Γεωργίου. Επέλεξα αυτόν που θέλω να μείνει. Της είπα ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μες στη μέρα τους, αλλά το βράδυ θα κοιμόμαστε μαζί. »

«Όλη μέρα έλεγες ότι θες να είσαι με τον Γεωργίου, τώρα να, έχεις την ευκαιρία. Το επίπεδο σου φαίνεται πάρα πολύ από τον τρόπο που μιλάς. Ο κόσμος βλέπει τι κάνεις και θα φας κράξιμο έξω. Το επίπεδο σου φάνηκε από την επιλογή σου. Ξέρουν τι κάνεις», της απάντησε η Ιωάννα.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”