Άγριο κράξιμο στην κόρη του Γιώργου Νταλάρα: Το περιστατικό με το σύζυγό της που εκνεύρισε τον κόσμο

Η κόρη του Γιώργου Νταλάρα, πριν κάποια χρόνια είχε δεχθεί άγριο κράξιμο. Ο λόγος, μια εμφάνιση με τον σύζυγο της και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με την Εspresso η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα είχε πάρει μαζί την υπηρέτριά της για να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των παιδιών της, έτσι ώστε να μπορέσουν η ίδια και ο σύζυγός της, Μίλτος Σωτηριάδης, να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι την παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα» της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, στην οποία συμμετείχε τότε και ο Γιώργος Νταλάρας.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι φάνηκε αμήχανο στα φλας των φωτογράφων που άστραψαν πάνω τους την ώρα που μπήκαν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Πρώτα εμφανίστηκαν στον χώρο η Γεωργιάννα και ο Μίλτος και ακολούθησε η ασιατικής καταγωγής κυρία, η οποία κρατούσε από το χέρι τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Φοίβο, και είχε τα μάτια της επάνω στον μεγαλύτερο, τον Γιώργο, που περπατούσε λίγο πίσω από τη μαμά του.

Η οικογένεια είχε καθίσει στις πρώτες θέσεις και ενώ το ζευγάρι συνομιλούσε μέχρι να άρχισε η παράσταση, η αλλοδαπή κυρία είχε συνεχώς τα μάτια της επάνω στα παιδιά. Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα σχόλια από άλλους θεατές που αναγνώρισαν την κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα και τον γιο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

«Καλά, με τη Φιλιππινέζα τους ήρθαν στο Ηρώδειο; Δεν μπορούσαν να τα προσέξουν μόνοι τους; Δίπλα τους κάθονται» ακούσαμε κάποιον ν’ αναρωτιέται χαμηλόφωνα, σχολιάζοντας την κίνηση-πρόκληση του ζευγαριού σε μία εποχή όπου τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν περνάνε απαρατήρητες αλλά ούτε μένουν ασχολίαστες.

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται