Άγρια καρφιά από τη Σίσσυ στον Μαραντίνη:«Το παραμύθι είναι πριν, μετά όμως ο γάμος…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια καταλήγοντας, στο δικαστήριο.

Σε ένα live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε ρωτήσει την Δέσποινα Βανδή, ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση που θα της έκανε ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως το παραμύθι τελειώνει στον γάμο.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται, δεν υπάρχει δεύτερος τόμος. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει. Δεν μας το έχουν πει. Λοιπόν, πάμε στα παιδιά».

Το… σαφές μήνυμα της παρουσιάστριας

Με αφορμή την παραπάνω δήλωση η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρέθηκε σε δύσκολη θέση τηλεοπτικά, συμφώνησε με την Δέσποινα Βανδη, τονίζοντας πως ο γάμος πολλές φορές γειώνει τη σχέση του ζευγαριού.

«Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μια συνθήκη. Αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος. Ο γάμος είναι κάτι ιερό και κάποιοι πετυχαίνουν κιόλας. Όσο περνούν τα χρόνια και λιγότεροι, έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες», είπε η παρουσιάστρια.

«Άλλο στα 25, 35 που θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θες να την κάνεις εκτός γάμου και άλλο αν έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο στη ζωή σου. Έχεις λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς, κανένα δηλαδή», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το video:

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών