Αφοπλιστική η Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν πιστεύω πια στον γάμο, το έκανα μια φορά και τέλος»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 11/1 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι δεν πιστεύει πια στον γάμο και δεν περνά από την σκέψη της, αλλά θα ήθελε θα αποκτήσει ένα παιδί.

Όσα ανέφερε

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Τα τελευταία χρόνια γενικώς είμαι καλά. Πέρασα μέσα από έναν πολύ δύσκολο και μεγάλο αγώνα. Κέρδισα τα πάντα. Είμαι περήφανη γι’ αυτό και για εμένα και για τη δικηγόρο μου. Και είμαι και περήφανη για τους φίλους μου που έκατσαν και έζησαν όλη την ταλαιπωρία δίπλα μου. Εννοείται πως εκείνη την περίοδο κατάλαβα πολλά και εκτίμησα πάρα πολλά και οι ελάχιστοι που έφυγαν από δίπλα μου τον τελευταίο καιρό επιστρέφουν με γαλήνη και με ηρεμία να μου εξηγήσουν κάποια πράγματα. Περνάω πάρα πολύ ωραία. Το απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό».

Στην συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε: «Δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα δεύτερο γάμο. Μόνο που το σκέφτομαι με ανατριχιάζει. Δεν πιστεύω πια στον γάμο. Πιστεύω στις οικογένειες που μπορεί να είναι μαζί, να κάνουν τα παιδιά τους, όποια οικογένεια και να είναι αυτή και να έχουν ελευθερία και αγάπη».

Ως προς την απόκτηση ενός παιδιού, η ίδια δήλωσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί. Και θα ήθελα στην κοινωνία που ζούμε να είναι πολύ εύκολο. Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές. Αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελα όποιος θέλει να γίνει γονιός η κοινωνία και το κράτος να τον βοηθά».

Δείτε το video

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”