Αφήνει το σανίδι αλλάζει καριέρα: Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε πριν από μερικές ημέρες μία περιπέτεια όσον αφορά στην υγεία του, καθώς υπέστη διπλό έμφραγμα. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο επέστρεψε στην κανονική του ζωή, ξεκινώντας με ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την Δέσποινα Βανδή.

Και μετά το ταξίδι επέστρεψε και στη δουλειά του. Ο ηθοποιός μετά τον Σασμό, πρωταγωνιστεί σε μία νέα ταινία, της οποία τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Μπισμπίκη

Πρόκειται για την “Σπασμένη φλέβα”, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Γιάννης Οικονομίδης. Οι δύο άντρες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία, ξανά για τις ανάγκες διαφόρων ταινιών.

Ο σκηνοθέτης πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο «Στούντιο 4», στο κανάλι της ΕΡΤ και δήλωσε για τη νέα του ταινία: «Είναι ένα καθαρόαιμο αστικό δράμα, πολύ σκοτεινό, χωρίς χιούμορ. Τραγωδία, μαύρο δράμα, ωραίο, να το γευτούμε όλο».

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”