Αχόρταγη η Καινούργιου: «Αντωνά-Λιάγκας μαζί σε εκπομπή; Θα φέρω κι εγώ κάποιον εδώ για να τα φτιάξουμε»

Άπλετο μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες μέρες για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, με πιο πρόσφατη είδηση ότι του χρόνου θα είναι μαζί σε εκπομπή.

Το γεγονός αυτό, σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (7/6) στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα από τη μία πλευρά να πετάει υπονοούμενα για το ζευγάρι και την Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη πλευρά, να… αναζητά το δικό της ταίρι.

Οικειοποιήθηκε τις φήμες για Λιάγκα – Αντωνά η Κατερίνα Καινούργιου

«Να πω το σενάριο το δικό μου; Όπως όλοι οι σωστοί σύντροφοι, μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει μιλήσει να μπει η Μαρία Αντωνά σε κάποια άλλη εκπομπή. Γιατί σας κάνει εντύπωση;», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με το πάνελ να του επισημαίνει πως δεν είναι σωστό αυτό που λέει, διότι η δημοσιογράφος δεν έχει ανάγκη τη βοήθειά του, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου του τόνισε πως επειδή μέχρι στιγμής κανείς δε γνωρίζει οι δυο τους αν είναι ζευγάρι, δεν είναι σωστό να εκφράζεται έτσι.

Ενώ στη συνέχεια, η ίδια σχολίασε: «Μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας ντόρος, αν με ρωτάτε, τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον παρότι είναι απέναντί μου» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πρέπει να βρω κι εγώ κάποιον να φέρω εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του».


Embed code

Related posts

Τάραξε τα ελληνικά νερά η Κιμ Καρντάσιαν: Φωτιά οι φωτογραφίες στο σκάφος του Τζέφ Μπέζος

Αναστάτωση σε όλη την Λαμία: Το περίεργο συμβάν που ανησύχησε τους κατοίκους το πρωί του Σαββάτου

Το παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα: “Γι΄αυτό δεν παντρεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια, είχα την κόρη μου”