Survivor spoiler: Παίκτες από το Survivor Ελλάδα – Τουρκία μπαίνουν στο Survivor 4!

Survivor spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι παίκτες από το τελευταίο Ελλάδα – Τουρκία;

Μιλάμε για παίκτες μάχιμους που θα μπουν στην ομάδα των… Διασήμων ώστε να την δυναμώσουν, διότι παρά την χθεσινή του νίκη, η διαφορά δυναμικότητας από τους Μαχητές είναι τεράστια! Δηλαδή δεν θα μπουν παίκτες που πέρασαν απαρατήρητοι από το Survivor Ελλάδας Τουρκία αλλά από τους πρωταγωνιστές!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε τίποτα δεδομένο! Αυτό που γνωρίζουμε είναι απλά την πρόθεση του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με παίκτες από το τελευταίο Survivor για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του!

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει έρθει σε τηλεφωνική επαφή με Αφροδίτη Σκαφιδά, Δήμητρα Βαμβακούση και Νίκο Κοσμά τουλάχιστον! Πρόκειται για τρεις από τους φιναλιστ του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, μετά την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποκλείεται για τρίτη χρονιά να πάει στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπήκε καν στον κόπο να την “ενοχλήσει”!

Συμφωνία δεν έχει επέλθει με κανέναν απλά ο Τούρκος παραγωγός του είπε πως υπάρχει η σκέψη να τους “χρησιμοποιήσει” ώστε να φέρει έναν… ανταγωνισμό στα αθλήματα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με την κατάλληλη αμοιβή φυσικά! Μάλιστα οι ίδιοι, λόγω της πανδημίας και τις ελάχιστες επαγγελματικές επιλογές που έχουν στην Ελλάδα, βλέπουν με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική! Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει καταλήξει ούτε ο ίδιος ο Ατζούν αν θα προβεί στο συγκεκριμένο πείραμα, βλέποντας πως τα νούμερα τηλεθέασης είναι ιδιαίτερα ψηλά!

Πηγή: athensmagazine.gr

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”