10 λέξεις ήταν αρκετές για την Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη επιλέγει να δίνει συνεντεύξεις κυρίως για την επαγγελματική ζωή της και αποφεύγει να αναφέρεται στα προσωπικά της. Ωστόσο, η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Οn Time μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Όταν το έμαθα ήμουν ψύχραιμη

«Είμαι άνθρωπος που ψάχνομαι πολύ με τα θέματα της υγείας κι έτσι συνειδητοποίησα εγκαίρως – πριν χρόνια – ότι κάτι συνέβαινε. Ήταν καρκίνος, αλλά ευτυχώς το πρόλαβα στην αρχή. Δεν είχε προλάβει να εξελιχθεί. Όταν το έμαθα ήμουν ψύχραιμη. Δεν φοβήθηκα. Είπα μέσα μου «εντάξει, αν τύχει και έχει προχωρήσει, έχω ζήσει τη ζωή μου, έχω κάνει τα παιδιά μου, έχω πάρει πολλή αγάπη, έχω αφήσει το στίγμα μου, όπως όλος ο κόσμος, θα πεθάνω κι εγώ». Το σκέφτηκα έτσι.

Να μην αναβάλλει κανείς τις ιατρικές του εξετάσεις

Αλλά, ευτυχώς, έκανα αμέσως τη χειρουργική επέμβαση και θυμάμαι πως τότε μού είπε η γιατρός μου «πέσατε από την ταράτσα της πολυκατοικίας και… γρατζουνιστήκατε μόνο». Ευτυχώς, όλα πήγαν πολύ καλά. Πιστεύω πολύ στην πρόληψη και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Έκανα και κάνω συχνά ιατρικές εξετάσεις. Η πρόληψη σώζει. Αυτό λέω σε όλο τον κόσμο. Να μην αναβάλλει τις ιατρικές του εξετάσεις.

Related posts

Δεν άντεξε και ξέσπασε: Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τη θέση της με 1 ανάρτηση & έκλεισε πολλά στόματα

«Πήραν τα υπολείμματα των παıδıών και τα πέταξαν» Σπαράζει καρδıές ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου