Στατιστικά: Ασπροι – Μαύροι, από την αρχή μέχρι τώρα.

Δημοσιεύουμε στη συνέχεια τον απολογισμό των αγώνων, έτσι όπως καταγράφεται μέσα από τις επιδόσεις των ομάδων (Μαύρη και Λευκή) αλλά και των παικτών ξεχωριστά.

Στον απολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες για την απόκτηση συμβόλου όπως και η τυχερή διαδικασία για το ατομικό έπαθλο (αυτοκίνητο).

Για την περίοδο, από την συγκρότηση των δύο ομάδων (Λευκή και Μαύρη) μέχρι και τις 16/05/2019, παρουσιάζεται η γενική επίδοση των ομάδων αλλά και η πορεία του κάθε παίκτη.

Α. ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι δύο ομάδες, Λευκή και Μαύρη, αγωνίστηκαν μεταξύ τους από τις 04/04/2019 έως και την 16/05/2019, σε 684 ματς μεταξύ δύο παικτών.

Σε αριθμούς, η Μαύρη ομάδα αναδεικνύεται νικήτρια της περιόδου, κατακτώντας το 51,9% των νικών έναντι του 48,1% της Λευκής ομάδας. (πίνακας 1)

Το ισχυρό όπλο της Μαύρης ομάδας είναι οι γυναίκες που συμμετείχαν στις νίκες με ποσοστό 27,05% ενώ οι άνδρες αντίστοιχα κατάκτησαν το έναντι 24,85% των νικών στους αγώνες μεταξύ ανδρών.

Η Λευκή ομάδα βάσισε τις επιτυχίες της κυρίως στην απόδοση των ανδρών της που αγγίζει το 29,4%, ενώ οι γυναίκες της ομάδας αποτελούν την πλέον αδύναμη υπο-ομάδα με ποσοστό νικών επί του συνόλου νικών μόλις 18,86%.

Α.1. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Με την Κατερίνα και τον Hikmet να ισοβαθμούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε αριθμό νικών, από 73 ο κάθε ένας, και να ηγούνται της γενικής κατάταξης συγκεντρώνοντας μόνο οι δυό τους το 21,4% των συνολικών νικών.

Η γενική κατάταξη των παικτών ως προς τον απόλυτο αριθμό των νικών που έχουν πετύχει, έχει ως εξής (πίνακας 2).

Αντίστοιχα, η κατάταξη των παικτών σε ποσοστό νικών επί του συνόλου των νικών έχει ως εξής: (πίνακας 3).

Η κατάταξη των γυναικών, σύμφωνα με τις νίκες που έχουν πετύχει, έχει ως εξής (πίνακας 4):

Με πρωτοπόρο την Κατερίνα, της οποίας οι νίκες είναι περίπου 35% περισσότερες από τις δεύτερες σε κατάταξη, Δήμητρα και Seda και τις Sude και Αφροδίτη να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Η κατάταξη των ανδρών, σύμφωνα με τις νίκες που έχουν πετύχει, έχει ως εξής (πίνακας 5):

Με τον Hikmet να προηγείται με σημαντική διαφορά από τον αμέσως δεύτερο, η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από ακόμη τρεις Τούρκους παίκτες (Bora, Yusuf & Okay) και έναν Έλληνα, τον Παναγιώτη.

Β. ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η πολυτιμότερη υπο- ομάδα φαίνεται ότι είναι οι Ελληνίδες παίκτριες της Μαύρης ομάδας. Η Κατερίνα, η Δήμητρα και η Ελπίδα (μέχρι την αποχώρησή της), συμμετείχαν στην κατάκτηση της νίκης από την ομάδα τους, σε ποσοστό σχεδόν 39%, ενώ αντίστοιχα οι Έλληνες παίκτες της Μαύρης ομάδας συνεισέφεραν στις νίκες της ομάδας τους σε ποσοστό 17%.

Στη Λευκή ομάδα, οι Ελληνίδες παίκτριες είναι επίσης πρώτες σε αποτελεσματικότητα σημειώνοντας ποσοστό νικών 17%, έναντι του 16,1% των Ελλήνων παικτών.

Γενικότερα, οι Έλληνες παίκτες της Μαύρης ομάδας συμβάλλουν κατά 57,2% στις νίκες της ομάδας τους, ενώ στη Λευκή ομάδα το ποσοστό νικών των Ελλήνων παικτών ανέρχεται στο 33,1% Αναλυτικά, η συμβολή των Ελλήνων παικτών στις νίκες των ομάδων τους, έχει ως εξής (πίνακας 6):

Συμπέρασμα: παιχνίδι για δύο?

Ο Hikmet και η Κατερίνα Δαλάκα προηγούνται σε νίκες, με το ίδιο ακριβώς ποσοστό επιτυχίας (10,7%). Επίσης, η απόσταση που τους χωρίζει από τον αμέσως δεύτερο παίκτη είναι μεγαλύτερη από 30%.

Γενικότερα, το 21,4% των νικών επιτεύχθηκε από δυο άτομα και το υπόλοιπο 78,6 το μοιράζονται 19 παίκτες.

Πηγή; survivors-world.com/

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε