Ξύλο στο Survivor: Μπουνιές, σπασμένες μύτες. Ποιους δυο παίκτες έδιωξε ο Ατζούν [video]

Η κατάσταση μετά την ένωση ξέφυγε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Απίστευτα σκηνικά στο Survivor, καθώς οι Τούρκοι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, σε σημείο που έσπασε η μύτη ενός παίκτη ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναγκάστηκε να επέμβει και να διώξει δυο παίκτες.

Η αρχή όσων είδαμε έγινε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε αυτό βλέπουμε στο ένα αγώνισμα τον Ατακάν να ορμάει στον Μπορά ενώ λίγο αργότερα ακούγεται μια φωνή που λέει «Ατζούν με χτύπησε».

Υπάρχει όμως και το τουρκικό τρέιλερ του ίδιου επεισοδίου, που δείχνει τα πολύ χειρότερα που συνέβησαν. Στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας ο Χικμέτ κερδίζει τον Γιουσούφ, ο οποίος πήρε… βαριά την ήττα του.

Φεύγοντας προς τον πάγκο, πέρασε τον κρίκο στο λαιμό του Γιουσούφ και εκεί ξεκίνησε το «ροντέο». Ο Χικμέτ πέταξε τον κρίκο στον προκλητικό Γιουσούφ, σύντομα οι παίκτες έγιναν κουβάρι και λίγο αργότερα ο Χικμέτ έχει τη μύτη του δεμένη!

Στο τέλος, εμφανίζεται ο Ατζούν σε έξαλλη κατάσταση και φαίνεται να διώχνει τον Χικμέτ και τον Γιουσούφ.

Μάλιστα, άνθρωποι της παραγωγής αναφέρουν πως ο Τούρκος είναι έξαλλος με τις συνεχόμενες επιθετικές συμπεριφορές των συμπατριωτών του και είναι αποφασισμένος να αποβάλει τους δυο παίκτες οριστικά.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”